Brouwerij het Veem en Blixemsnel voor Stichting Make-A-Wish

Dutch Design Week
21 oktober 2016
Alles

Brouwerij het Veem en Blixemsnel voor Stichting Make-A-Wish

Op 9 en 10 september neemt Loopgroep Blixemsnel deel aan de 24-uurs estafetteloop van hardloopevenement Meerhoven24. In totaal gaan zo’n 25 teams de sportieve strijd met elkaar aan. Een team van twaalf personen van Loopgroep Blixemsnel wisselt elkaar gedurende 24 uur af, waarbij iedere loper telkens een ronde van 2,1 km zo snel mogelijk zal afronden. Het doel is – naast een sportieve prestatie leveren – het inzamelen van geld voor Stichting Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Sponsoractie
Blixemsnel neemt sinds 2012 deel aan dit prachtige hardloopevenement Meerhoven24. Dit jaar heeft de loopgroep een leuke en ludieke actie opgezet, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish. De lopers vragen een donatie voor dit speciaalbier, dat wordt gebrouwen en gedoneerd door Brouwerij Het Veem uit Eindhoven. Het bier, genaamd: “Veemous Blixem Bier” is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten, namelijk Blond, Dubbel en Tripel.
Per flesje van 33 cl wordt een donatie van € 2,50 gevraagd. Een volle doos bestaat standaard uit 8 flesjes Blond, 8 flesjes Dubbel en 8 flesjes Tripel of een andere combinatie van smaken.
Het bier wordt de komende weken gebrouwen; leveringen starten vanaf juli 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *