Neem contact met ons op!


Laat een bericht achter en wij reageren zo spoedig mogelijk.


  Vacatures Brouwerij het Veem

  Vacature:

  Allround Bierwinkelmedewerker:

  Heb jij affiniteit met speciaalbier en ben je structureel overdag beschikbaar(10.00-19.00) op maandag t/m zondag en soms oproepbaar voor ons proeflokaal?

  Weet jij het verschil tussen een Blond biertje of een New England IPA? En ben je niet alleen een drankenliefhebber, maar ook een (aankomend) kenner.

  Dan zoeken we jou!

  Voor onze bierwinkel in Vershal het Veem zijn wij op zoek naar een Allround medewerker. Iemand met feeling voor speciaal bieren en die zich thuis voelt in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor de service naar deze klanten toe. In overleg ben je bereid om eventueel in ons proeflokaal te assisteren.
  De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  - Het helpen en adviseren van klanten.

  - Het maken van cadeauverpakkingen

  - Het afrekenen van producten.

  - Het schoonmaken en aanvullen van de winkel(FIFO)

  Daarnaast bieden we je de ruimte om meer productkennis op te doen en mee te groeien met ons bedrijf. Werk je in de horeca en ben je toe aan iets anders, ook dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

  Functie-eisen:

  - Kennis van dranken;

  - Minimaal 21 jaar oud;

  - Je hebt een klantgerichte instelling;

  - Je bent verzorgd en representatief;

  - Je bent flexibel;

  Wij bieden een dienstverband aan van ± 16-32 uur. Wil je meer weten over de functie, neem gerust contact op met de bierwinkel of ons proeflokaal. Een e-mail sturen naar rob@brouwerijhetveem.nl kan natuurlijk ook. Wil je direct solliciteren, stuur dan een motivatiebrief met een CV naar bovenstaande e-mailadres t.a.v. Rob Langenberg of meld je in onze winkel of proeflokaal.

  T: 06-14150138