Neem contact met ons op!


Laat een bericht achter en wij reageren zo spoedig mogelijk.


   

  Vacatures Brouwerij het Veem

  Vacature:

  Allround Bierwinkelmedewerker:

  Heb jij affiniteit met speciaalbier en ben je structureel overdag beschikbaar(10.00-19.00) op maandag t/m zondag en soms oproepbaar voor ons proeflokaal?

  Weet jij het verschil tussen een Blond biertje of een New England IPA? En ben je niet alleen een drankenliefhebber, maar ook een (aankomend) kenner.

  Dan zoeken we jou!

  Voor onze bierwinkel in Vershal het Veem zijn wij op zoek naar een Allround medewerker. Iemand met feeling voor speciaal bieren en die zich thuis voelt in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor de service naar deze klanten toe. In overleg ben je bereid om eventueel in ons proeflokaal te assisteren.
  De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  - Het helpen en adviseren van klanten.

  - Het maken van cadeauverpakkingen

  - Het afrekenen van producten.

  - Het schoonmaken en aanvullen van de winkel(FIFO)

  Daarnaast bieden we je de ruimte om meer productkennis op te doen en mee te groeien met ons bedrijf. Werk je in de horeca en ben je toe aan iets anders, ook dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

  Functie-eisen:

  - Kennis van dranken;

  - Minimaal 21 jaar oud;

  - Je hebt een klantgerichte instelling;

  - Je bent verzorgd en representatief;

  - Je bent flexibel;

  Wij bieden een dienstverband aan van ± 32-40 uur. Wil je meer weten over de functie, neem gerust contact op met de bierwinkel of ons proeflokaal. Een e-mail sturen naar rob@brouwerijhetveem.nl kan natuurlijk ook. Wil je direct solliciteren, stuur dan een motivatiebrief met een CV naar bovenstaande e-mailadres t.a.v. Rob Langenberg of meld je in onze winkel of proeflokaal.

  T: 06-14150138

  Vacature:

  Assistent Bierbrouwer:

  Wij zijn op zoek naar een nieuw lid om ons brouwerijteam te versterken. In de productiebrouwerij werken we met een klein team dat verantwoordelijk is voor elke stap van het proces van graan tot glas. Wij brouwen een divers scala aan bierstijlen en streven ernaar om het beste Eindhovense bier te brouwen. Functieomschrijving: Als assistent brouwer ga je aan de slag met algemeen kelderwerk en het verpakken van afgewerkt bier. Je wordt intern opgeleid en kunt je opwerken naar meer gespecialiseerd werk en brouwen. Aangezien we met een klein team werken, verwachten we dat je flexibel bent en bereid bent om indien nodig andere taken op te pakken.

  De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  - Het verpakken van de bieren.

  - Goederen ontvangen en opslaan.

  - Het zorgdragen voor de hygiëne in het gehele proeflokaal

  - Het doen van de bestellingen

  - Assistentie op brouwdagen.

  Functie-eisen:

  We zijn op zoek naar iemand die gepassioneerd is door ambachtelijk bier, hard werkt en elke dag meer wil leren. Werken in een brouwerij kan fysiek zwaar zijn, er wordt van je verwacht dat je zakken van 25 kg mout en vaatjes van 30 liter kunt tillen. Je bent in staat om in teamverband te werken maar ook zelfstandig te kunnen werken. Je beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Je kunt gestructureerd, netjes en grondig werken, maar hebt ook een hoge tolerantie voor verandering en vindt het leuk om in een snel veranderende omgeving te werken.
  De volgende punten worden als een pluspunt beschouwd:

  • Ervaring in het thuis brouwen.;

  • Ervaring in de productie van voedingsmiddelen en dranken.

  • Je begrijpt dat flexibiliteit de kunst is van het combineren van taken en gastcontact;

  • Je bent flexibel beschikbaar. Het betreft een functie voor 3/4 dagen.;

  • Een extra uur langer of vroeger moet mogelijk zijn;

  • Je houd van gezelligheid en bent sociaal;

  • Je bent van nature leergierig, opmerkzaam en bereid willend;

  • Technische affiniteit en vaardigheid.;

  • Een geldig rijbewijs;

  Wij bieden een dienstverband aan van ± 16-24 uur. Wil je meer weten over de functie, neem gerust contact op met de bierwinkel of ons proeflokaal. Een e-mail sturen naar rob@brouwerijhetveem.nl kan natuurlijk ook. Wil je direct solliciteren, stuur dan een motivatiebrief met een CV naar bovenstaande e-mailadres t.a.v. Rob Langenberg.

  T: 06-14150138