Brouwerij het Veem bestaat sinds 2015 en is gevestigd in Vershal het Veem op Strijp S in Eindhoven. De Vershal, tevens rijksmonument, werd vanaf 1942 door Philips gebruikt als opslag van voornamelijk televisies en radio’s.

Bij Brouwerij het Veem brouwen en verkopen wij niet alleen bier, maar geven wij u een totale bierbeleving. Bij ons kunt u genieten van heerlijke bieren uit zowel onze eigen brouwerij als uit andere brouwerijen uit binnen- en buitenland. Deze zijn te nuttigen in ons proeflokaal, maar neemt u ook gewoon mee naar huis vanuit onze winkel waar wij ruim 700 bieren verkopen.

Wat Brouwerij het Veem écht uniek maakt is dat onze brouwerij in het proeflokaal staat. Er wordt dus ‘live’ gebrouwd terwijl u van uw biertje geniet. Natuurlijk is het mogelijk om op de momenten dat er gebrouwd wordt mee te kijken met onze brouwer en vragen te stellen over het mooie proces dat bierbrouwen heet.

Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan ons proeflokaal, winkel en brouwerij en te genieten van al het moois dat de wereld van bier u te bieden heeft.

In ons proeflokaal wordt u omringd door de charmes van onze brouwerij, onder het genot van een hapje en een drankje kunt u hier een heerlijke avond/middag vertoeven.

Neem eens een kijkje!

 

Schrijf  je in en word onze vriend!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Volg ons ook op Social media!

   
   

  Neem contact met ons op!

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?